Airbnb за соларни обекти: Ирландски стартъп за енергийни решения стъпва в

...
Airbnb за соларни обекти: Ирландски стартъп за енергийни решения стъпва в
Коментари Харесай

Вечерни новини: Ирландска компания ще оценява солари в България; Нов жилищен комплекс в Костинброд

Airbnb за слънчеви обекти: Ирландски стартъп за енергийни решения стъпва в България
Ирландска започваща компания за енергийни и софтуерни решения Solsign стъпва в България със своята платформа, която благодарение на неестествен интелект може неотложно да оцени жизнеспособността на всеки имот за развиване на слънчева плантация.
Софийски вложител строи комплекс от къщи в Костинброд
Седемнадесет нови двуетажни къщи предстои да бъдат издигнати в Костинброд. Инвестиционното предложение е на компанията „ СДБ 08 “ ЕООД, която е учредена през 2008 година в гр. София. Проектът ще усъвършенства „ социално-икономическите условия на региона “.
Политическа партия и Демократична България желаят да дадат още власт на енергийния регулатор
С нови промени в Закона за енергетиката „ Продължаваме промяната-Демократична България “ желаят да вкарат повече бистрота на свободния пазар на ток, както и да дадат спомагателни пълномощия на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР).
Потреблението на нощен ток в България е единствено 25%
Все още не е ясно дали нощната цена за битовите консуматори на ток ще отпадне от 1 юли, само че тематиката към този момент се трансформира в политическа дъвка. А евентуално ще ескалира с наближаването на предварителните парламентарни избори и либерализацията на пазара.
Технологичният прогрес и AI дават опция за по-точни диагнози и ефикасни лечения
Глобалните трендове в здравния бранш са фокусирани върху дигитализацията, персонализираната медицина и устойчивостта. Пандемията от COVID-19 форсира приемането на отдалеченото здравно обслужване и развиването на електронното опазване на здравето.
„ Животът няма „ аУтокорект “: Платформата „ Как се написа? “ приготвя в Threads зрелостниците за матурата
Идеята за платформата „ Как се написа? “ се заражда през 2012 година, а неин основател е Павлина Върбанова – лекар по български език. Първоначално тя споделя за плана със своето семейство и с приятелите си, които я поддържат в начинанието. Върбанова усеща острата липса от платформа, която да дава допустимо най-пълна информация за всички правописни, граматични и пунктуационни правила.
Добрият образец в Кюстендил: включете се в играта с награди на Economic.bg
Добрите образци са на всички места към нас, би трябвало единствено да се огледаме. Затова ви каним да се включите в новата самодейност на Economic.bg в обществените мрежи, като публикувате фотография или видео на сполучливи европейски планове в Област Кюстендил, финансирани със средства по политиката за доближаване на Европейския съюз.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР